Pink Ride

In oktober worden er in het hele land verschillende acties opgezet om zoveel mogelijk geld op te halen voor het goede doel. Dit jaar is het goede doel Pink Ribbon.

Op 22 oktober 2017 organiseren wij een Enjoy the Ride sponsorrit voor Pink Ribbon. De uitgezette route van 15 km zal lopen door het NP de Maasduinen. Halverwege de rit zal er worden gezorgd voor een hapje en een drankje. Na afloop kan er gezellig worden nagepraat onder het genot van een heerlijke verzorgde lunch.

Wil je genieten van de prachtige natuur en gelijk aandacht vragen voor het goede doel, zorg dan dat je voor aanvang van de rit zoveel mogelijk sponsorgeld ophaalt. Dit kan natuurlijk bij familie, vrienden en kennissen maar ook door een persoonlijke sponsorpagina aan te maken. Meedoen aan de Enjoy the Ride is mogelijk vanaf 12 jaar!

Inschrijfgeld manegeruiters RSC Seurenheide: € 35 (Manegeruiters die lid zijn van de KNHS krijgen € 5 korting op het inschrijfgeld)

Inschrijfgeld ruiters met eigen paard: € 25

Inschrijfgeld ruiters met eigen paard(KNHS-leden): € 20

Kosten lunch groom/familie: € 7,50

Klik hier voor de site van Pink Ribbon

Klik hier voor het maken van je persoonlijke sponsorpagina

Klik hier voor meer informatie over de Enjoy the Ride voor Pink Ribbon

Inschrijven voor de rit:

Voor ruiters met eigen paard(Vanaf 12 jaar): Klik hier

Voor manegeruiters van RSC Seurenheide (Vanaf 12 jaar): Stuur een mail naar rsc.seurenheide@gmail.com (Onder vermelding van naam en hoeveel extra familie leden er mee willen lunchen) Maximaal aantal ruiters is 14!