Uncategorized

Fenomeen (1e veulen van Tantiene) op EC de Peelbergen

Fenomeen 2010

Onbeschrijfelijk was het moment dat Paul, vorige week, zijn eerste eigen fokproduct, Fenomeen Ustinovx Voltaire (zoon van Tantiene), via Clipmyhorse zag presteren op Indoor Drachten. De inmiddels 7 jarige zoon van Tantiene sprong daar 3x foutloos en 1x 1 balk in parcoursen waar de balken op 1.20 tot 1.25 meter hoog liggen. Fenomeen is in 2010 verkocht via de Limburgse Veulen Veiling naar Zweden aan Stal Karupslund. Paul probeerde regelmatig via internet om Fenomeen op te sporen, hij wilde graag weten hoe het met hem ging en hoe hij presteerde. En dan ineens zie je hem in Drachten en nu staat hij in dezelfde tentstal als Paul zijn paarden, welgeteld 4 boxen verder dan de Famelus. Fenomeen is dus ook op de Peelbergen, springt mee in de Young Horses 1.25 m competitie. Sinds 4 weken is Fenomeen verkocht aan Vasterstad Stable en wordt hij gereden door Robin Ingvarsson.
Hij wist Paul te vertellen dat hij echt heel blij is met Fenomeen en laat weten dat Fenomeen echt een paard is voor het grote werk…hoe vet is dat!
Dat is echt tof, iets waar je als fokker van droomt, het geeft echt een geweldig gevoel! We gaan nog vaker wat van hem horen!

Vandaag,  27 januari, werd Fenomeen 4e in de Rabobank Prix (1.25 m)

Fenomeen 2017

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *