Uncategorized

Pony Power voor Kids

Pony Power voor Kids is een cursus waarbij de sociale vaardigheden van kinderen in de leeftijd van 6 – 12 jaar worden gestimuleerd. Doordat deze trainingen met hulp van een pony of paard worden gegeven, oefenen de kinderen op een speelse, educatieve en praktijkgerichte wijze de sociale omgangsvormen, de lichaamstaal en het samenwerken. Daarbij verbetert hun eigenwaarde, het zelfbewustzijn en het zelfvertrouwen.

De kinderen werken samen aan opdrachten binnen een bepaald thema. Zij ontvangen directe feedback van de pony of het paard, maar ook wordt besproken wat er gebeurt tijdens de oefeningen. Deze directe feedback zorgt voor essentiële leermomenten tijdens de trainingen.

De oefeningen vinden plaats vanaf de grond, er wordt niet paard gereden. Kleding en schoenen die lekker vies mogen worden zijn een must tijdens de trainingsmomenten. Kennis of ervaring met paarden is niet nodig.

De Pony Power cursus bestaat uit:

  • 5 lessen van 2 uur
  • een terug-kom-middag
  • een werkboek
  • een diploma-uitreiking
  • de mogelijkheid van een lidmaatschap van de Pony Power Club (met jaarlijks 6 bijeenkomsten).

De cursus zal gegeven worden door Esmée Holtermans. Zij heeft de Pony Power voor Kids trainers specialisatie met succes afgerond. Daarnaast is Esmée gediplomeerd coach en in bezit van de NLP Practitioner en Master diploma’s.

Kosten van de cursus bedragen €225,00 inclusief materialen, drinken en wat lekkers

Maximaal aantal deelnemers per training is 6 kinderen.

Voor meer informatie of vragen kunt u altijd terecht bij Esmée Holtermans of van de mail: rsc.seurenheide@gmail.com o.v.v. Pony Power voor Kids.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *