Springstal Paul Janssen

Het opleiden van paarden is mijn passie,
samen presteren is mijn doel!

Al op jonge leeftijd zat ik bij mijn vader voor op het zadel en leerde ik paardrijden op arabieren en trakehners.  Ik leerde jonge paarden beleren,  ze dressuurmatig te scholen en in de jaren daarna heb ik verschillende paarden van eigenaren tot het Z2 op wedstrijd uitgebracht. Na een kampioenschap waar ik bij de ene jury 1e stond en bij een andere 13de heb ik besloten om over te stappen naar de springsport.
Ik ben regionaal bekend op landelijke concoursen om jonge paarden op te leiden van BB tot ZZ. De laatste jaren heb ik veel tijd en energie gestoken in mijn eigen ontwikkeling en heb ik, dankzij fijne eigenaren, de mogelijkheid om op internationaal niveau mee te doen. In maart 2016 behaalde ik de 5e plaats met Bandito in het CSI1* 1.30 m, 6e met A-part in het 1.30m en 7de met Chick on a Mission in het 1.20m. In juni 2016 werd ik 1e met A-part in het 1.30m en behaalde ik een 8e plaats met Do Alba R67 in het 1.35m.

Het trainen en opleiden is mijn lust en mijn leven. Tevens vind ik het belangrijk om mijzelf te blijven ontwikkelen. Ik wil graag leren, waarbij ik tijdens het opleiden van mijn paarden gebruik maak van de expertise van andere professionals. Omdat ik niet altijd alles zelf kan oplossen.
Wat ik ook leuk vind om te doen is mijn kennis weer door te geven aan andere ruiters, zowel ruiters met een eigen paard als onze manegeruiters.
En wanneer ik iemand kan helpen om weer vooruit te komen, zie ik dat als een uitdaging.

Tot ziens op concours!

Contact:
Paul Janssen
06-135 20 318
rsc.seurenheidepaul@gmail.com

  • Paul op Dubert
    Paul op Dubert
    1.20 CSI* de Peelbergen
  • Paul met Apart
    Paul met Apart
    1e in het CSI* 1.30 m 2016

© 2024 Ruitersportcentrum Seurenheide | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.