Onze accommodatie

Foyer de Barrage, onze manier van Horsepitality

Of je nu als ouder of verzorger een uurtje mag kijken naar je kind, die geniet van zijn of haar paardrijles, of zelf na het rijden nog gezellig na wilt kletsen, dit kan in onze foyer de Barrage. Onze foyer biedt een zachte zit met uitzicht op de ruiters die aan het rijden zijn. We schenken verse (speciale) koffie van Hesselink, hebben gratis Wifi en in de winter staat de verwarming aan voor een behaaglijke temperatuur.

Manege en stalling

Vanaf Foyer de Barrage loop je naar de manegestal. De manegestal biedt stalling aan 17 manegepaarden en -pony’s. Heeft een ruime zadelkamer waar alle paarden en pony’s een eigen zadel en hoofdstel hebben hangen. Deze manegestal grenst direct aan de binnenmanege. Net buiten de manegestal staan ook nog een aantal manegepaarden, deze zijn te herkennen aan de blauwe poetstassen en getekende naambordjes.

Paardrij mogelijkheden

Wat betreft paardrijmogelijkheden hebben we een ruime binnenmanege  van 25×50 meter en een buitenmanege van 24×40 meter. Beide van deze maneges zijn voorzien van letters met tekeningen. Dit is ter ondersteuning van de lessen van kinderen en minder valide ruiters. Tevens hebben we een spring/cross wei met natuurlijke hindernissen, kleine wal en poelverman (greppel waar water in kan = waterbak) en een springpiste op zand. Wij houden van afwisseling tijdens de les, dus het is altijd een verrassing waar de les plaatsvindt.

Omgeving

Onze accommodatie ligt aan de rand van Nationaal Park de Maasduinen. Rondom het gehele erf ligt een ruiterroute en deze brengt je binnen 10 minuten in stap naar een netwerk van ruiterpaden. Hier kun je uren genieten van de mooiste natuur rondom het Leukermeer, het Reindersmeer, de Maas en de Duinen. Ook is ons Ruitersportcentrum een ideaal startpunt voor wandel- en/of fietsroutes. Hiervoor hebben we voldoende parkeermogelijkheden.

© 2024 Ruitersportcentrum Seurenheide | WordPress Theme: Cosimo by CrestaProject.